Provinslisten

26. april, 2010

Nu er det ved at være tæt på. Så tæt, at jeg får en klump i halsen, hver gang jeg cykler gennem Assistensen. Knugen i maven når jeg en lun forårssøndag konstaterer, at ternede tæpper, øl og fodbold er rykket ind i Nørrebroparken. Og blanke øjne, når jeg (igen) finder min cykelkurv fuld af affald. Desuden har jeg flere gange taget mig selv i ikke at hade Rasmus Nøhr.

Flere har givet udtryk for bekymring i forbindelse med disse uvante følelsesudbrud. Og det ligner jo heller ikke noget. Nu må jeg sgu hanke op i mig selv og blive voksen. Så jeg tænker, at hvis jeg sætter nogle kræfter ind på at arbejde lidt med tilpasningsprocessen, bliver overgangen måske lettere. Derfor er jeg gået i gang med en to-do liste:

Hvad kræves der for at falde til i provinsen?

Listen er formodentlig langt fra fyldestgørende, og jeg modtager meget gerne input – der er utvivlsomt områder, jeg slet ikke kender til endnu.

 • Anskaffe et par Crocs
 • Lære at lave krebinetter
 • Købe noget Big Fat Snake
 • Fylde kummefryseren med isbåde og snaps
 • Melde mig ind i Club Lorry
 • Øve mig i at konversere over temaet ukrudt
 • Blive fan af Britta og Claus på Facebook

2 kommentarer til " Provinslisten "

 1. Brinja:

  Hi hi!
  Rigtig god weekend.
  -b

  08. maj, 2010 kl. 18:41

 2. trinetrine:

  Tak :) Er ikke helt kommet igennem listen endnu. Faktisk har jeg kun talt lidt om ukrudt. Til gengæld har jeg været tre gange i Bauhaus. Det tæller vel også.

  09. maj, 2010 kl. 19:37

Sig noget