Og så ejede man pludselig en hæk

27. februar, 2010

Så. Skrev man sit navn på endnu et stykke papir. Og efter kun tre uger i opslidende uvished er man nu tilsyneladende husejer. 1 stk. gammel bungalow med tvivlsomt tag og brunt badeværelse. Hvordan det kan føles så rigtigt i maven er mig lidt af en gåde. Men det gør det. Altså. Okay. Lidt panik er der. Alt andet ville være unaturligt. Der er jo en kummefryser, for pokker.

Jeg er spændt på, hvornår følelsen af det-er-bare-noget-vi-leger holder op. Heldigvis skal de næste to måneder tilbringes i en 2V’er i 2200. Med skrabet inventar, fræk take-out,  gåture på Assistensen, forår. Og øl. En værdig afsked med København, synes jeg.

For ligesom at illustrere alvoren af den situation, jeg har fået placeret mig selv i, er her et nyligt screen shot af sidebaren i min Gmail.

3 kommentarer til " Og så ejede man pludselig en hæk "

 1. Grethe:

  Og jeg som troede, at vi lige var kommet kongerigets sidste brune badeværelse til livs!

  27. februar, 2010 kl. 12:35

 2. visitsen:

  øj – og her har jeg tænkt og talt om det i nærmest årevis, uden at komme noget nærmere.

  Tillykke med det – og held og lykke med hækken … og timingen, for om 2 mdr. skal husejerne vel ikke skovle sne mere.

  .. og fra hvilken by- eller landsdel, skal vi nu have skarpe (månedlige) observationer fra?

  27. februar, 2010 kl. 13:13

 3. trinetrine:

  Grethe: Nej nej, jeg kan personligt garantere, at det varer mange år endnu!

  visitsen: Det er også det vildeste impulskøb, jeg endnu har kastet mig ud i. Og vi skal nordpå, 3400 nærmere bestemt. Så er der dømt provinsblogger!

  28. februar, 2010 kl. 18:02

Sig noget