Tirsdagstanke

27. maj, 2008

Sådan nogle duer, ik? Hvor gamle bliver de egentlig? Og hvor går de hen, når de kan mærke, at det er ved at være oppe over?

Jeg tænker bare … der er jo relativt mange af dem i København, men jeg har endnu ikke oplevet én dejse ned fra en lygtepæl eller ånde lige så stille ud på Rådhuspladsen. Og selv om nogen måske vil kalde København for en grøn by, så er det trods alt begrænset, hvor mange buske, man som due kan gemme sig i, hvis man mærker ælden komme.

Hvor bliver de af?

6 kommentarer til " Tirsdagstanke "

 1. Randi:

  Jeg har undret mig over det samme, men har desværre ikke svaret.
  I går i regnvejret undrede jeg mig tilgengæld såre over hvor alle sneglene (dem med hus) er henne når det er tørvejr. At dømme efter mængden af snegle i vores gård når det regner, så skulle der sidde minimum én snegl under hvert et blad, når det er tørt.

  27. maj, 2008 kl. 19:14

 2. Rasmus:

  Ja, jeg skulle til at anbefale, at du måske spurgte Randi til råds, men eftersom hun allerede har erklæret sig uvidende på området, har jeg ingen gode idéer.

  27. maj, 2008 kl. 20:27

 3. trinetrine:

  Specialeidé, Randi?

  “Byens dyr – hvor er de, når vi ikke kan se dem?”

  30. maj, 2008 kl. 11:18

 4. Randi:

  Ja, jeg er faktisk på herrens mark ang. specialeemne. Jeg krediterer dig for inspirationen, Trine, hvis jeg napper idéen :-)

  30. maj, 2008 kl. 13:20

 5. Jan Karlsbjerg:

  Hørte et svar på det spørgsmål på en videnskabspodcast for nyligt: De døde fugle bliver snuppet af rovdyr (rovdyr har generelt ikke fine fornemmelser om at æde ådsler) og insekter. Rovdyr og rovfugle vil stikke af med byttet (så vi ser dem ikke blive spist midt på fortovet).

  Og hvis der er døde fugle der ligger ude af rækkevidde for rovdyr, rovfugle og insekters, ja så ser vi mennesker dem nok heller ikke. :-)

  18. juni, 2008 kl. 06:25

 6. trinetrine:

  Tak Jan. Utroligt så klog man bliver af at blogge :)

  19. juni, 2008 kl. 07:09

Sig noget