Kan jeg stadig nå det?

07. januar, 2012

Hvis mit nytårsforsæt havde været “Inden for den første uge af 2012 skal jeg nå at have influenza, forkølelse, øjenbetændelse (i begge øjne), migræne, opblussende efterveer af forstuvet tå OG se hele første sæson af Modern Family “, så ville jeg bare have herregod samvittighed nu.

2 kommentarer til " Kan jeg stadig nå det? "

 1. visitsen:

  … og hvis det var, at der skulle være et (nyt) indlæg fra dig første gang jeg loggede mig ind på siden i år – så havde du også vundet.

  Og jeg blev lige så glad over at se at der er liv, at jeg først bagefter opdagede at det var en måned gammel – men jeg håber da så i det mindste at du har de bedre nu.

  07. februar, 2012 kl. 08:15

 2. trinetrine:

  Åh … skal man skrive mere end ét indlæg om året? Virkelig?

  Ps: Marginalt bedre :)

  08. februar, 2012 kl. 11:09

Sig noget