Så skete det!

29. september, 2010

Jeg har ikke blogget her i noget, der ligner et lille liv. Jeg ved ikke … må nok bare erkende, at jeg kun har ressourcer til at holde 0,5 blog kørende ad gangen (usabilityblog er for tiden faktisk nærmest oppe og køre på halvt blus).

Men jeg har i dag gjort en opdagelse, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele med verden. For ellers, vurderer jeg, er der en god chance for at verden ikke opdager det. Og det ville være synd. For mig.

De dér ting, man skal nå inden man dør … skrive en bog, bestige et bjerg, få en vej opkaldt efter sig. Jeg kan dø nu. Eller en tredjedel i hvert fald. Tillad mig at præsentere:

Trine Rahbeks Vej

Hvorfor har de ikke fortalt mig det?! Jeg havde da gerne holdt en lille tale. Eller klippet en snor over.

Det er bare lidt ærgerligt, at der er så langt over til min vej. Man kommer jo ikke forbi Tim hver dag. Og Google Street View vil ikke hjælpe mig. Det tætteste jeg kommer er rundkørslen oppe ved Holstebrovej. Men det ser ud som et pænt kvarter, synes jeg.

Nå. Nu mangler jeg bare en bog og et bjerg. Det er da helt opløftende på sådan en efterårsonsdag.

3 kommentarer til " Så skete det! "

 1. René:

  Fortjent. Absolut fortjent. Der er nok ikke mange, der har haft større indflydelse på … de mennesker .. der bor … der omkring. End dig, forstås.

  Jeg hørte eksempelvis engang en person i nærheden af Tim bramfrit og uden at tøve udtale: “Jeg kender en, der hedder Trine”. Og det som sagt blot få hundrede kilometer derfra.

  Tillykke.

  (PS: kom og skriv en bog med mig)

  29. september, 2010 kl. 15:42

 2. visitsen:

  Og så endda lige ud til “Hovedgaden” – så er man altså ikke en ingenting.

  Ikke at du var en ingenting før … eller at alle os andre der ikke har fået opkaldt en vej efter os er ingenting.

  … nå men jeg har i det midste bestiget to bjerge. Det ene af dem havde godt nok trapper, men det må gælde alligevel – for det med vejen sker jo nok ikke for mig.

  30. september, 2010 kl. 17:14

 3. trinetrine:

  René: Tak. Er glad for at du også har bemærket hypen. Det var jo bare et spørgsmål om tid.

  (Så skal den også handle om dyr. Du tager safaridyrene, og jeg tager … egern … og myg)

  visitsen: Det skal du ikke sige – lige pludselig, du! Og nej, jeg har aldrig læst noget om, at bjerget ikke må have trapper. Efter at have boet på 4. i en periode er jeg tilbøjelig til at sige, at det bare giver ekstra credit.

  01. oktober, 2010 kl. 10:38

Sig noget