Halleluja

25. december, 2008

Jeg er blevet klippet. Min mor pointerede, at jeg alligevel er ved at være for gammel til langt hår. Min mormor gav hende ret. Glædelig jul.

5 kommentarer til " Halleluja "

 1. visitsen:

  Det er sådan noget de kan de der mødre – lige som man tror man er sluppet fri af navlestrengen, så hiver de lige lidt i den for at vise at de stadig er moren og kan sige lige præcist det rigtige – eller det forkerte på det rigtige tidspunkt.

  “… hej, hej … det var mor!!

  25. december, 2008 kl. 22:40

 2. Morten:

  Billeder?

  25. december, 2008 kl. 22:48

 3. trinetrine:

  visitsen: Yup, de har nogle helt særlige evner – og det bliver først rigtig interessant, når man samler tre generationer!

  Morten: Tror desværre mit kamera er blevet væk. Eller løbet tør for strøm. Eller gået i stykker.

  26. december, 2008 kl. 08:59

 4. -o-:

  Hvordan bliver man for gammelt til langt hår – er det når man er bange for at håret sidder fast i rynkerne? Er det når man ikke magter at løfte en børste for at rede håret eller er det når man er så krumbøjet at ens hår sætter sig som et uheldigt pandehår? Er jeg for gammel? SVAR jeg vil have SVAR…

  26. december, 2008 kl. 13:35

 5. trinetrine:

  Charlotte: Jeg undskylder den lange svartid – kan godt se, at det er noget af en pine at lade dig hænge i.

  Desværre må jeg skuffe. Jeg har ingen anelse. Historisk set er logik ikke noget, der tynger kvinderne i min familie.

  Måske har farven også noget at sige? Måske er det ok, hvis det er sort?

  29. december, 2008 kl. 11:52

Sig noget