Jeg er forelsket

24. marts, 2006

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg lige netop idag synes, at pakkepostmanden er noget nær det dejligste på denne jord. “God weekend”, sagde jeg endda til ham og smilede. Men det er nu ikke ham, jeg er forelsket i.

Det er denne her, som endelig endelig endelig er landet på mit bord. Jeg er sikker på, at mit speciale bliver mindst 30% bedre nu. Mine blogindlæg bliver inspirerende og enestående. For slet ikke at tale om hvilke fantastiske mails jeg kommer til at skippe afsted. Det er lige før jeg tror, at jeg ville kunne lave et enkelt hæderligt php script på denne skønhed af en computer.

Mens jeg hentede antivirusprogram og Firefox tog jeg et øjeblik mig selv i at ærgre mig over, at jeg skal ud i aften. Jeg skræmmer mig selv.

5 kommentarer til " Jeg er forelsket "

 1. Rasmus:

  Men det er jo ikke en Mac? :-P

  24. marts, 2006 kl. 20:20

 2. regitze:

  u. hvor er den tønd.
  og pænd.

  24. marts, 2006 kl. 20:46

 3. tante lilla:

  Men man lægger næsten ikke mærke til det, Rasmus ;)

  Jeg synes det også, regitze :)

  25. marts, 2006 kl. 12:04

 4. Voller:

  Hvorfor kom du ikke hen og sagde hej til mig KB hallen? Prøver du at undgå mig?! ;-)

  Fed koncert i øvrigt.

  25. marts, 2006 kl. 20:12

 5. tante lilla:

  Jeg sad og gemte mig på balkonen, Voller :)

  Det var en rigtig fin koncert; en af den slags, man godt kan blive helt høj af.

  26. marts, 2006 kl. 14:27

Sig noget