Genbrugsbrok

07. februar, 2005

“Står der ikke noget i Grundloven om hvor længe der må gå, inden man fjerner juletræerne? Er det ikke strafbart at have dem stående i februar måned!? Det dér med lige til påske, det var bare en joke, ik?

Jeg bliver ramt af højtidsdepression og snigende melankoli, hver gang jeg kigger ned i min gård og får øje på den 4 meter høje, angstfremkaldende rædsel på midten af plænen. Hvis jeg boede i USA, vil jeg vædde med, at jeg kunne score en fed erstatning for psykiske mén og traumatisering”

… skrev jeg sidste år på denne tid.

Man skal ikke holde sig for fin til at genbruge en god gang bitching. Og denne gang har jeg billeddokumentation.


juletrae.jpg

4 kommentarer til " Genbrugsbrok "

 1. Andreas:

  Jeg tror Grundloven foreskriver at juletræet skal ud til Hellig Trekonger.

  07. februar, 2005 kl. 13:06

 2. Rasmus:

  Nytårsaften, siger jeg. Dér skal de brændes i gaderne til larm og støj. Det er i hvert fald tradition på Vesterbro.

  07. februar, 2005 kl. 13:08

 3. Ole:

  Rædselen må vel være tør nok til at man kunne arrangere en lille bålfest om den..

  07. februar, 2005 kl. 13:16

 4. tante lilla:

  Ikke nogen skidt idé … “Blog ‘n’ Burn a Christmas Tree”

  07. februar, 2005 kl. 13:40

Sig noget