Anyone?

07. oktober, 2004

Ønskes:
• Individualiseret tid hvor fast forward- og pauseknap kan bruges efter behov

Haves:
• Stressbetonet forvirring
• Deadlines (det præcise antal pt lidt uklart)
• Panderynker
• Godt booket Outlook-kalender
• Fornemmelse af konsekvent at befinde sig omtrent 2½ skridt fra hvor man burde være
• En god, konstant følelse af at have glemt et eller andet

Bonus: Trofast regnbyge, der forfølger dig hvorend du går

Først-til-mølle princippet gælder.

15 kommentarer til " Anyone? "

 1. Robert:

  Du burde lære at distrahere fra 2. Jeg har to whiteboards fuld af deadlines på kontoret, hvoraf ca. halvdelen er overskredet. Det har medført at jeg er blevet deadline-immun, hvilket straks har afhjulpet de andre – måske bortset fra sidste halvdel af 1.

  07. oktober, 2004 kl. 17:51

 2. troels:

  Tante, jeg ved hvad du skal gøre !

  1. Ryg en smøg, det hjælper på stress (har jeg hørt..).
  2. Har du nogenside hørt om en bro der blev færdig til tiden, nej vel.
  3. Sminke, helst et godt lag (har jeg hørt!!).
  4. Tryk på delete.
  5. Rulleskøjter, gerne side by side på kontorgange og lign.
  6. Tjeck din outlook kalender. Hovsa den er jo tom, så jeg har nok husket det hele.

  Bonus: Singing in the rain + tæppe og te.

  Nemt hva !

  07. oktober, 2004 kl. 20:19

 3. Eat my Shorts:

  Altså en god lilel virum kan rydde din outlook og derfra har du en god undskyldning for at overskride alle dine deadlines hvilket vil hjælpe voldsomt på din pandrynker og stressbetonede forvirring – skal jeg sende én?

  07. oktober, 2004 kl. 21:57

 4. Eat my Shorts:

  Altså en god lilel virus kan rydde din outlook og derfra har du en god undskyldning for at overskride alle dine deadlines hvilket vil hjælpe voldsomt på din pandrynker og stressbetonede forvirring – skal jeg sende én?

  07. oktober, 2004 kl. 21:58

 5. Eat my Shorts:

  Altså en god lille virus kan rydde din outlook og derfra har du en god undskyldning for at overskride alle dine deadlines hvilket vil hjælpe voldsomt på din pandrynker og stressbetonede forvirring – skal jeg sende én?

  07. oktober, 2004 kl. 21:58

 6. Joachim:

  Altså en god lille virus kan rydde din outlook og derfra har du en god undskyldning for at overskride alle dine deadlines hvilket vil hjælpe voldsomt på din panderynker og stressbetonede forvirring – skal jeg sende én?

  07. oktober, 2004 kl. 22:54

 7. erlando:

  Der er vist gået virus i kommentatorerne.. ;-)

  08. oktober, 2004 kl. 08:26

 8. tante lilla:

  Robert: Forstår jeg dig ret, hvis jeg konluderer, at deadline-immunitet eliminerer regnvejr?

  Troels: Har just eksperimenteret med rygende at rulleskøjte mig gennem gangene iført tre lag kindrødt og uldtæppe mens jeg synger om broer og tyller te. Har det allerede meget bedre. Tak.

  Charlotte: Uh, var lige ved at blive bekymret et øjeblik. Godt nok har jeg fået mig en gmail, men jeg tvivler på at inboxen kan rumme hele Virum.

  Joachim: Tak.

  08. oktober, 2004 kl. 10:53

 9. Robert Piil:

  Ups! Nej, jeg havde glemt at tage højde for bonusprogrammet. Den slags er alligvel afskaffet (i praksis) her hvor jeg sidder.

  08. oktober, 2004 kl. 12:57

 10. Robert Piil:

  …en pudsig tanke slog lige ned.

  Kunne bonusprogrammet have noget med (manglende) overholdelse af deadlines at gøre….narh, det kan da ikke være det.

  08. oktober, 2004 kl. 13:00

 11. Ane Mette:

  YEKS!! Det var lige hvad jeg sad og tænkte i aftes… “GIV MIG EN PAUSEKNAP!!!”
  Du rammer plet!

  11. oktober, 2004 kl. 07:12

 12. tante lilla:

  Jeg ved sgu ikke rigtigt, Robert … Det er muligvis en tilfælde, men siden jeg i sidste uge nåede 2 ud af X (som i: jeg har ikke tilnærmelsesvis nogen idé) antal deadlines, har regnen været bemærkelsesværdigt fraværende. Skræmmende perspektiv.

  12. oktober, 2004 kl. 16:44

 13. Joachim:

  Ja, med det højtryk vi oplever i øjeblikket, så må du ha’ oppet dig.
  Keep it up! (som man siger)

  13. oktober, 2004 kl. 11:04

 14. tante lilla:

  Det er jo faktisk et urimelig stort ansvar at slæbe rundt på.

  13. oktober, 2004 kl. 18:52

 15. Grith:

  Du kan klar´det Tante:-) Og helst ikke mere regn i oktober, november og december, tak – kun sne og frost:-)

  21. oktober, 2004 kl. 17:51

Sig noget